U ugodnoj, prijateljskoj atmosferi, Rukometni klub Partizan održao je duplu promociju: kalendara za 2014. godinu i filma „Priča o nama“ koji na zanimljiv način oslikava sve ono što je crno-bela porodica uradila prethodnih 5 meseci.

Najbolji igrači i sportski radnici dobili su i priznanja, samom koktelu prisustvovalo je i dosta bivših igrača Partizana, a neki od njih našli su se i u filmu. Gledajući „Priču o nama“, prisutni su se podsetili svega što je tim iz Humske 1 uradio u ovoj sezoni, i potvrdili da ova crno-bela porodica mnogima služi kao primer.

Kako Uprava Partizana ne pravi razliku između svojih igrača – za 2014. godinu napravljena su dva kalendara, jedan u kom su akteri prvotimci i drugi na čijim su slikama rukometaši mlađih kategorija.

Baš kao na fotografisanju, ponovo su svi igrači zajedno, kao na pisti, prodefilovali Klubom sportista i tako svim prisutnim prezentovali nestrpljivo očekivani kalendar.

Nakon zvaničnog dela održana je i Skupština, a nakon toga nastavljeno je druženje na kom su najduže ostali nekadašnji igrači Partizana, oni koji sada igraju u velikim evropskim klubovima i koji su se posle dužeg vremena ponovo okupili.

Sve slike sa koktela možete pogledati u albumu na našoj zvaničnoj facebook stranici.