Kao klub sa visokorazvijenom svešću o stanju u našem društvu, Rukometni klub Partizan se priključio globalnoj kampanji #lovehandball (eng. volim rukomet!) SEHA Gazprom južni tok Lige, najkvalitetnijeg takmičenja u ovom delu Evrope, nezvanično – druge najjače rukometne lige u Evropi.

Cilj kampanje je da kroz mnogobrojne akcije poboljša ili stvori uslove za razvoj zdravih i perspektivnih generacija. U tome pomažu poznate ličnosti iz društvenog života celog regiona, koje simpatizere klubova animiraju i pozivaju na sportsko navijanje na rukometnim utakmicama. Prvi promoter kampanje je naš poznati glumac Nenad Jezdić.

Partizan pred domaćom publikom traži drugu pobedu u Regionalnoj ligi, a na Banjicu dolazi CO Zagreb, prvi put posle četvrtfinala Kupa pobednika kupova 2005. godine.

“Pozivamo sve navijače da podrže ove mlade momke u sredu, 12. februara, protiv Zagreba. Vi popunite halu do poslednjeg mesta, a mi ćemo se boriti do poslednje sekunde. Vaša podrška sa tribina je naš osmi igrač. Probudimo zajedno Banjicu – Uspavanu lepoticu”, poručuju iz RK Partizan.