Rukometaši Partizana u subotu putuju u Banja Luku kako bi od 20 sati, u okviru 14. kola Gasprom Južni tok lige igrali utakmicu sa Borcem.

„Ekipa Borca nam je veliki dužnik iz prvog dela kada nas je zasluženo pobedila na našem terenu, pa ćemo sada dati sve od sebe da im vratimo“, kaže pred meč trener Rukometnog kluba Partizan, Aleksandar Brković.

„Verujem da možemo ponovo kvalitetno da odigramo i siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji! Pobeda je jedina stvar koja nas interesuje u ovoj utakmici“, dodaje Brković.

Crno-beli su pre samo dva dana izgubili od Zagreba u poslednjoj sekundi, ali je nova ekipa Partizana u tom susretu pokazala da može da parira najboljim ekipama.

„Nesrećno smo izgubili u prethodnom kolu, ali nas to nije obeshrabrilo da i u narednim utakmicama idemo isključivo na pobedu. Znamo da nas u Banja Luci čeka puna hala navijača jer su karte već rasprodate. To nas posebno raduje jer je to publika koja voli rukomet i Partizan“, kaže golman crno-belih, Radivoje Ristanović.

U prvom susretu dva tima trijumfovao je Borac rezultatom 22:20.