Crno-beli rukometaši savladali su skopski Metalurg rezultatom 23:22 (10:15). Ovo je druga pobeda Partizana u SEHA Gasprom Juži tok ligi, a pobednik je, kao i u mnogim prethodnim utakmicama – odlučen u poslednjim sekundama. Ovog puta, junaci meča su braća Radovanović: Mihajlo koji je sačuvao gol ekipe iz Humske 1 i Aleksandar koji je dao poslednji, odlučujući gol.

Iako su na poluvreme otišli sa zaostatkom od 5 golova, crno-beli su u drugom delu uspeli da se vrate u meč i da ga, na kraju, jakom odbranom i dobiju.

„Čestitam igračima što su uspeli da podignu nivo igre u drugom poluvremenu, što su pokazali karakter protiv ovako jake ekipe. Pobedili smo jakom odbranom, i drago mi je što su nam se vratili neki golovi iz utakmica koje smo izgubili. Treba nam još ovako jakih mečeva kako bismo postali pravi i kako bismo u domaćem prvenstvu uzeli titulu“, kaže trener Partizana, Aleksandar Brković.

Krilo crno-belih, Miloš Kostadinović, bio je i više nego zadovaoljan pobedom.

„I ja čestitam saigračima na odlično odigranoj utakmici. Zaluženo smo pobedili i tu nema više šta da se kaže“, rekao je Kostadinović.

Najefikasniji u Partizanu bio je Radovanović sa 6 golova, dok je u Metalugu najprecizniji bio Mirkulovski sa 8 pogodaka.

Sve fotografije sa utakmice možete pogledati na našoj zvaničnoj facebook stranici.