Ekipa Partizana 2 je doživela poraz u XVI kolu PRLM Centar od ekipe Primusa.

 

 PRIMUS Partizan_2
RK PRIMUS
32:25 (15:10) RK PARTIZAN 2
Sedmerci: 3(2) Isključenja: 6 min Broj gledalaca:
80
Sedmerci: 5(4) Isključenja: 6 min
Sudija A: Vasiljević Dušan (Požarevac) Sudija B: Vasiljević Željko (Požarevac)
Vojinović, Đukić 1, Ilić 4, Makarić B. 2, Ćakić 2, Đorđević D. 8 (2), Jonović, Pavlović 6, Radoman 2, Janketić, Grujić 3, Stojić, Krantić, Jeremić 3, Jestrović 1, Đorđević I.,  Hala Banjica Đokić 2, Pižurica, Kukić, Radović, Sretenović 5, Mršulja 7 (4), Radović L., Marinović 2, Rodić, Stevanović 1, Nikolić 3, Radovanović M. 1, Živković, Stanojlović, Iričanin 4, Tomić,

U SC Voždovac na Banjici pred 80 gledalaca, u do sada najboljem izdanju Primus je lako i ubedljivo savladao crno bele i osvojio veoma važne bodove u borbi za opstanak.Od početka do kraja utakmice, sa mnogo viže želje i htenja igrali su igrači Primusa i zasluženo slavili.

prim_part

Od početka susreta domaćin je stavio gostima do znanja da im neće prepustiti ni bod.U 20.minutu već je bilo 10:5 za Primus a u 29.minutu 14:8 da bi se na odmor otišlo sa 15:10 za domaće.

prim_part_sudije

U drugom delu ista priča.Na terenu kao da postoji samo jedna ekipa.Prednost domaćih se uvećavala iz minuta u minut a najveća je iznosila devet golova, 30:21 pred sam kraj meča.Konačnih 32:25, zasluženo slavlje i mnogo manje brige za domaće u nastavku takmičenja.

prim_part_detalj_1

prim_part_detalj_5

prim_part_2_detalj_4

prim_part_2_detalj_2

Akim Komnenić (RK Primus): Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobedi i ispoštovanom dogovoru protiv ekipe koja večeras nije bila na nivou kvaliteta koji poseduje. Crno belima čestitam na fer i korektnoj igri a sudijama na odličnom suđenju.

prim_part_2_akim

Josip Draslar (RK Partizan 2): Čestitam Primusu na apsolutno zasluženoj pobedi. Pokazali su više želje i htenja da osvoje bodove. Očigledno je da su moji igrači posle 6 osvojenih bodova u poslednja 4 kola ovu utakmicu olako shvatili. Ostaje nam da u narednim kolima ispravimo nedostatke koje smo danas pokazali.

prim_part_misa