U veoma neizvesnoj zavrsnici igrači Partizana 2 ostvarili su veoma važnu pobedu.

Početak utakmice je bio kao iz bajke za igrače Partizana,ali u 19.minutu kod rezultata 14:7 prestaju da igraju,što iskusni igrači Baska koriste i na poluvreme odlaze sa zaostatkom od 2 gola.U 55.minutu Bask stiče čak tri gola prednosti,ali tada kao da se ekipa Partizana ponovo budi,i do kraja utakmice pravi seriju 5:0 i završavaju utakmicu sa 30:28.

 

 Partizan_2 BASK_SOKO
RK PARTIZAN 2
30:28 (16:14) RK BASK SOKO
Sedmerci: 4(4) Isključenja: 20 min Broj gledalaca:
100
Sedmerci: 4(3) Isključenja: 12 min
Sudija A: Dauti Bojan (Beograd) Sudija B: Kolavčić Ivan (Beograd)
Radović, Marinović, Živković 3 (1), Iričanin, Đokić 3, Mrljuša 9 (3), Stanojlović, Tomić, Radovanović L., Rodić, Nikolić, Pižurica 1, Kukić 2, Radovanović M. 8, Sretenović 4,  Hala Banjica Darić, Tomić, Dmitrović, Krstajić 3, Ćopić, Knežević 1 (1), Milutinović 2, Maričić, Radovanović, Savić M. 11 (2), Ašanin, Vasiljević, Batnoga, Tekić, Ognjanović 4, Oluić 7,

U SC Voždovac na Banjici,pred 100 gledalaca, crno beli su  boljom i sigurnijom igrom u poslednjih desetak minuta uspeli da slome otpor sokolova i osvoje ceo plen.U 48.minutu utakmice gosti prvi put dolaze do prednosti od 22:23 da bi u 53.minutu imali tri velika gola viška na svom kontu,24:27.Crno beli iako mnogo mlađi nisu se predali već su odličnom igrom u odbrani i tečnim napadom uspeli u 57.minutu da stignu prednost gostiju (27:27) i da u narednom 58.minutu povedu sa 28:27.U poslednji minut se ušlo sa 29:28 za domaće.Sokolovi nisu uspeli da iskoriste poslednji napad tako da su crno beli još jednim golom večeras zapečatili sudbinu sokolova.

PAR-BSK_grupna

Početak utakmice pripao je raspoloženom crno belom podmlatku koji su u 16.minutu imali prednost od 10:6.U 22.minutu ta prednost je uvećana na 14:8,kada dolazi do pada u igri domaćih što gosti uspešno koriste i smanjuju prednost crno belih na 14:12.Na odmor se otišlo sa 16:14 u korist domaćih.

PAR-BSK_sllica

U drugom poluvremenu znatno bolja igra gostiju koji borbenom igrom uspevaju da iz minuta u minut smanjuju prednost Partizana i u 46.minutu poravnavaju na 22:21.U već opisanom finišu crno beli dolaze do dragocenih bodova.

PAR-BSK_poz

PAR-BSK_detalj1

PAR-BSK__detalj2

PAR-BSK_detalj3

PAR-BSK_detalj_4

PAR-BSK__detalj4

Josip Draslar (Partizan 2):Boljom igrom u finišu utakmice uspeli smo da slomijemo otpor iskusne ekipe gostiju i osvojimo važne bodove.Odigrali smo odlično prvih 25minuta utakmice, stekli znatnu prednost ali smo dozvolili gostima da u finišu utakmice  preokrenu rezultat i ostvare prednost od tri gola.Čestitam momcima na odličnoj i borbenoj igri u poslednjih šest minuta kada smo uspeli ponovo da povedemo i tu prednost sačuvamo do kraja utakmice.

PAR-BSK_trener_par

Dario Krželj (Bask Soko):Bili smo blizu osvajanja bodova ali nismo uspeli da sačuvamo prednost od tri gola u samom finišu utakmice.

PAR-BSK_trener_bask