Prvo vođstvo dosada neporažene ekipe PRLM Centar,Požarevca bilo je u 60.minutu.Tačnije posle greške igrača Partizana,najiskusniji igrač Prvoligaškog centra Miljan Manić u 59:46 dovodi Požarevac u prvo vođstvo.Poslednji šut na utakmici imao je Darsko Stevanović,ali na žalost nije ga pretvorio u gol.

Posle svega ostaje žal za izgubljenim…ZASLUŽILI SVE,A NISU DOBILI NIŠTA…

 

 Partizan_2 POZAREVAC
RK PARTIZAN 2
24:25 (15:8) MRK POŽAREVAC
Sedmerci: 4(1) Isključenja: 24 min Broj gledalaca:
300
Sedmerci: 2(2) Isključenja: 26 min
Sudija A: Trajanović Miloš (Beograd) Sudija B: Minić Uroš (Beograd)
Pižurica 1, Kukić 6, Radović, Radovanović L. 1, Knežević M., Stevanović 4 (1), Nikolić, Radovanović M. 4, Živković 6, Ćirković, Stanojlović, Iričanin 2, Tomić,  Hala Banjica Tomić, Stevanović 1, Gamber 1, Vokši 2, Veljković 5, Avramović, Džolić 1, Cvetković, Janković 3, Vučković, Dević, Milošević 2, Nedeljković, Manić 6 (1), Mladenović, Čavaljuga 4 (1),

300 gledalaca na Banjici umalo da budu svedoci prvog poraza lidera iz Požarevca.Naime golom Manića u 59:44 ,što je bilo prvo i jedino vođstvo gostiju na ovom meču, lider je osvojio oba boda.Crno beli su bili bolji rival veći deo utakmice i samo neiskustvom u finišu utakmice, omogućili su gostima da i dalje budu neporaženi u prvoligaškom Centru.

grupna

Crno beli su počeli odlično i u 7.minutu poveli sa 3:1.Gosti su ušli u meč previše opušteno a ni prednost domaćih od 8:4 u 15.minutu nije im bio dovoljan znak upozorenja, tako da su crno beli u 23.minutu imali čak sedam golova prednosti, 13:6.Tu razliku su uspeli da održe do kraja prvog dela meča i na odmor otišli sa 15:8.

sudije

Početak drugog poluvremena pripada domaćoj ekipi koja u 32.minutu ima 16:8 a nakon toga ne koristi nekoliko napada i tri sedmerca,koje brani izvrsni Tomić, da uvećaju svoju prednost.To koriste iskusni gosti u 43.minutu smanjuju na 16:14.Domaći opet uspevaju da se u 45.minutu odlepe na plus četiri (18:14) a kada su u 52.minutu poveli sa 22:17 svi su mislili da je meč rešen.Mešutim neiskustvo čini svoje, crno beli ulaze u seriju tehničkih grešaka što iskusni gosti koriste i u 57.minutu poravnavaju na 23:23.

predstavljanje

U finišu prava drama.Domaći u 58:23 dolaze do minimalne prednosti od 24:23 da bi gosti u u narednom napadu iznudili sedmerac i isključenje dva igrača domaćih i u 58:39 izjednačuju na 24:24.Crno beli kreću u napad sa dva igrača manje, gube ubrzo loptu a Manić u polukontranapadu postiže pobedonosni gol za goste.Istina domaći imaju poslednji napad i 15 sekundi za eventualno izjednačenje ali šut Stevanovića brani Tomić i to je bio kraj svih nadanja crno belih.

detalj_1

detalj_2

detalj_3

detalj_4detalj_5

detalj_8

detalj_10

Miša Draslar (Partizan 2):Čestitam mojim momcima na odličnoj partiji jer se niko nije nadao ovakvoj utakmici.Imali smo veliku prednost zahvaljujući pre svega fenomenalnom Radoviću na golu ali su gosti zahvaljujući izvrsnom Tomiću i preiskusnom Maniću uspeli da u poslednjim trenutcima utakmice osvoje oba na čemu im čestitam.

draslar

Nenad Kraljevski (Požarevac):Opušten pristup umalo nas nije koštao bodova.Ipak je u finišu utakmice preovladalo naše iskustvo i kvalitet što nam je omogućilo da pobedimo danas odličnu ekipu crno belih.

kraljevski