Ko god je pratio ova četiri dana turnira u VERIJI neće moći,a da se ne složi sa mnom,DEČACI SVAKA VAM ČAST,na prikazanoj igri,na velikoj borbenosti,SVAKA VAM ČAST na tome kako ste predstavljali pre svega sami sebe,pa posle toga trenere i klub.

Da je bilo malo sportske sreće,verovatno bi vam na grudima i zasjalo sjajnije odličje,ali i ovo sjija zlatnim sjajem.

Za sam kraj nam ostaje da prenesemo utiske samih učesnika turnira,kapitena generacije 2000. Nikole Baraća i trenera Akima Komnenića.

 

NIKOLA BARAĆ:Turnir je bio fantastičan,ne samo zbog rezultata koji je možda i najveći ove generacije do sada,nego zbog samog iskustva igranja sa ekipama iz drugih zemalja.Presrećni smo osvajanjem trećeg mesta,odigrali smo najbolju odbranu na turniru,a naš KRLE (Aleksandar Krstić) proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača na turniru.

AKIM KOMNENIĆ:Jedno veliko iskustvo za nas.Prezadovoljan sam odnosom dečaka prena svemu,dali su svoj maksimum i rezultat je posledica toga.

Odigrali smo jednu od najboljih odbrana na turninru,dok je napad iz utakmice u utakmicu bivao bolji.Nastavićemo da radimo i napredujemo.Bronza stiže u Beograd,ponosan sam na svoje dečake.

Prezentovali smo Srbiju i Partizan na pravi način.

 

MNOGO SMO JAKI!!!