U dinamičnoj utakmici rasterećena ekipa Partizana 2 imala je šansu,ali ne i dovoljno snage da iznenadi favorizovanog rivala.

 

ORK METALAC – RK PARTIZAN      35:31 (19:15)

 

 

 

 metalac Partizan_2
ORK METALAC
35:32 (19:15) RK PARTIZAN
Sedmerci: 5(4) Isključenja: 8 min Broj gledalaca:
400
Sedmerci: 1(1) Isključenja: 16 min
Sudija A: Stefanović Branislav (Beograd) Sudija B: Nenadić Branislav(Mladenovac)
Vujić 7, Mucić 3, Jokanović 1, Simeunović, Ilić De., Lukić 7 (4), Grujičić, Jovanović, Krunić, Đorđević, Radojičić 8, Stojanović 5, Jelić, Pantić, Đerić, Laković 4,  hala  15.septembar Đokić, Pižurica, Kukić 2, Radović, Sretenović 4, Mršulja 2, Radovanović L. 4, Marinović 9, Knežević M., Rodić 1, Stevanović 3, Nikolić 1, Živković 4 (1), Stanojlović, Iričanin 1, Tomić,

GRUPNA_F
U prepunoj hali 15.septembar još jedan rukometni spektakl.Domaći su uspeli da posle divovske borbe savladaju crno beli podmladak i tako osvoje toliko đeljeno i sanjano drugo mesto i plasman u viši stepen takmičenja.Bila je ovo psihološki veoma teška utakmica za domaće igrače koji su više gledali u semafor nego što su igrali.Sa druge strane rasterećeni crno beli pokazali su da poseduju izuzetan potencijal.

SUDIJE_F
Domaći su bili u stalnoj prednosti, crno beli stalno za petama.Odbrane kao i da nisu postojale o čemu svedoči veliki broj golova.Domaći su diktirali tempo ali se gosti nisu predavali tako da se na odmor otišlo sa četiri gola prednosti za domaće.

PREDSTAVLJANJE_F
U drugom poluvremenu domaći u 39.minutu imaju i šest golova prednosti,23:17 ali crno beli uspševaju da u 42.minutu dodju na samo 25:23.Sve do samog kraja utakmice crno beli su pretili domaćinu, poslednji put u 49.minutu,28:26 ali su iskusni igrači Ork Metalca uspeli da sačuvaju stečenu prednost i na kraju ostvare pobedu od 35:31 koja ih vodi u viši stepen takmičenja.

DETALJ_1
DETALJ_2
Slobodan Jokanović (Ork Metalac):Jako teška utakmica za nas jer je imperativ pobede bio ogroman.Partizan je pokazao da ima izuzetan potencijal.Hvala publici koja nas je tokom celog prvenstva podržavala i bila naš sedmi igrač.

JOKAN_F
Josip Draslar (Partizan 2):U dinamičnoj utakmici pobedila je iskusnija ekipa.Čestitam im na ulasku u viši stepen takmičenja i želim im puno uspeha.

DRAKI_F