Po završetku takmičarske sezone sportski sektor RK Partizan u dogovoru sa upravom doneo je odluku da od ove godinei u novoj takmičarskoj sezoni imenuje trenere iz svoje škole rukometa na određenim mestima kao zalog za budućnost, pruži im se šansa da napreduju u svom trenerskom radu i kako bi se nastavila praksa  stvaranja trenera za prvi tim iz svojih redova.

Za  pomoćnog trenera u prvoj ekipi imenovan je dugogodišnji trener u školi rukometa Komnenić Akim, koji je svojim radom u prethodnom periodu sa mlađim selekcijama i profesionalnim odnosom prema klubu zaslužio priliku da dobije mesto u radu sa seniorskim timom, stekne novo iskustvo i  time pokaže da klub može računati na njega u budućnosti.

Za trenera druge ekipe koja će se takmičiti u Prvoj ligi, imenovan je trener Vukojević Andreja, koji je sa generacijom igrača rodjenih 1997. i 1998. prošle godine osvojio LMK RSB i državna prvenstva Srbije a ove godine nastavio niz uspeha u LMK RSB i RSS  i uspešno vodio ekipu Partizana 3 u Srpskoj ligi.

Nadamo se da će opravdati poverenje koje im je ukazao  RK Partizan i želimo im puno uspeha u budućem radu.