Prethodne nedelje (8.juna) u hali Slodes svečano je završena druga takmičarska godina jedinstvene Crno bele mini lige u 2013/2014 godini.

U ovoj sezoni odigrano je 14 redovnih kola sa 56 utakmica,postignuto je oko 1000 golova,učestvovalo je 8 ekipa u takmičarskom delu i 3 ekipe u revijalnom delu. U CBML se takmičilo oko 200-tinak dečaka i devojčica rodjenih 2003 god.i mlađi, iz 18 osnovnih škola (iz sekcija mini rukometa) sa teritorije Beograda. Bilo je puno atraktivnih poteza, asistencija, prelepih golova, gde su naši mini rukometaši demonstrirali i prikazali sve čari rukometne igre koje su naučili kod svojih trenera u sekcijama mini rukometa i svojim školama. U ovoj sezoni družili su se sa prvotimcima i veteranima RK Partizan, imali takmičenje u kvizu iz poznavanja istorije kluba, zajednički bodrili prvi tim na utakmicama, učestvovali u humanitarnim akcijama i niz drugih aktvnosti.

Na svečanom zatvaranju odigrano je 6 revijalnih utakmica, podeljenu su nagrade za sve učesnike CBML  i priznanja za pojedince i organizacije koje su pomogle i dale svoj doprinos u organizaciji CBML.

Prvo mesto u ovoj sezoni je osvojila ekipa PARTIZAN-MIRIJEVO pod vođstvom trenera Gudurić Branka, drugo mesto je pripalo ekipi PARTIZAN-ZVEZDARA treneri  Vujičić Mirko i Branko Padežanin, na trećem mestu je ekipa PARTIZAN-RAKOVICA 3 sa trenerom Veljović Vladanom. Posebna priznanja za pomoć u organizaciji je dobila Zajednica sudija i kontrolora RSB, Sportski centar Voždovac kao i  pojedinci Antić Vanja i Eškenhazi Igor. Treba istaći da je i svaki mini rukometaš bez obzira na plasman ekipe dobio medalju kao učesnik CBML kao sećanje na ovaj sportski događaj.

Na kraju možemo reći da je naš cilj ispunjen a to je zadovoljstvo,sreća i uzivanje dece u igri, golovima, potezima i da su svi pobednici CBML.

Do sledeće godine i novog okupljanja završićemo ovu CBML sa sloganom

„POBEĐIVATI JE DOBRO, IGRATI JE BOLJE, A VOLETI IGRU JE NAJLEPŠE“

Fotografije sa završetka CBML možete pogledati na ovom linku.