Na nedavno završenoj mini ligi RSB za sezonu 2013/2014 RK.Partizan je učestvovao sa 3 ekipe u tri godišta i to: igrači rođeni 2001, 2002 i 2003. i može se reći da su ostvarili odličan rezultat u jakoj konkurenciji i grupama u kojima su bili svrstani.

Igrači rođeni 2001 i mlađi osvojili su 3. mesto u konkurenciji 16 ekipa uz 10 pobeda i jedan poraz. Ekipu su sačinjavali igrači: Kešeljević, Hovijecki, Ignjatović, Ivanović, Blagojević, Stoiljković, Lazović, Veljović, Martinović, Peković, Mitrović, Borota, Tasić, Crkvenjaš na čelu sa trenerom Akimom Komnenićem koji je ekipu preuzeo u septembru 2013 god.

Povodom osvojenog trećeg mesta trener Komnenić je izjavio sledeće:

Imali smo odličnu sezonu uz 10 pobeda i jednim minimalnim porazom, osvojeno je 3 mesto u veoma jakoj konurenciji 16 ekipa, što je veliki uspeh u odnosu na prošlu takmičarsku godinu. Jako sam zadovoljan kako su deca napredovala, stvorili su timski duh i neverovatnu želju za treninzima, utakmicama, pobjedama i veliko mi je zadovoljstvo raditi sa njima. Nadam se da ćemo sledeće godine biti još bolji i ostvariti uspeh barem za jednu stepenicu više a što možemo postići jos boljim radom i posvećenošću što sam siguran da neće izostati.

2003 godiate 2 mesto mini liga rsbEkipa igrača rođenih 2002 i mlađi u svom prvom premijernom takmičenju je osvojila visoko 5 mesto u konkurenciji 16 ekipa,a ekipa igrača rodjenih 2003 i mlađi osvojila sjajno 2 mesto  u konkurenciji 14 ekipa. Ekipe je do ovih odličnih rezultata i u svom debitantskom trenerskom nastupu predvodio trener Živan Vuković koji je izjavio sledeće:

U svojoj prvoj takmičarskoj godini kao trener jedne od selekcija u RK Partizan mogu biti više nego zadovoljan ostvarenim rezultatima u mini ligi RSB. Od samog selektiranja dece za ovu selekciju, uslova, treninga, takmičenja i na kraju rezultata u njihovoj i mojoj prvoj takmičarskoj godini utisak je odličan. Deca u ovoj selekciji maksimalno su ulazila kako na treningu, tako i  na utakmicama sa velikom željom i motivom za treningom, igrom, nadmetanjem sa protivnikom i pobedom. Nadam se da će nam rezultati od ove godine dati podstrek i motiv da nastavimo istim putem za većim radom,da rezultati neće izostati ni sledeće godine sigurno možda i na višem podijumu.

Zahvalio bih se upravi kluba i školi rukometa koja mi je ukazala poverenje da vodim ovu selekciju i nadam se da ih neću razočarati. Takođe veliku zahvalnost dugujem roditeljima igrača u ovoj selekciji od kojih sam od prvog dana imao pomoć,razumevanje i podršku u svim našim aktivnostima od treninga,takmičenja,turnira i ostalog.

Na kraju ovog izveštaja moramo istaći  zasluge i veliku ulogu RSB u organizaciji ovog takmičenja, gde je sve bilo besprekorno organizovano na najvećem nivou, bez ijednog incidenta kao i sama završna svečanost koja je pokazala da RSB kao naša krovna kuća iz godine u godinu podiže standarde, brine o najmlađima, masovnosti takmičenja i radi kao najbolji granski savez u okviru RSS.