Obaveštavamo  sve ljubitelje crno bele boje da je od ponedeljka 03.avgusta u CRNO BELOM BUTIKU (u saradnji sa Agencijom Partizan), počela  prodaja  rukometnih dresova i majica renomirane marke DA CAPO koje će igrači RK.Partizan nositi u sezoni 2014/2015.

Ovo je prvi korak RK Partizan da se još više približi svojim navijačima i ljubiteljima rukometa i omogući im kupovinu nekog proizvoda sa grbom Rukometnog kluba Partizan u saradnji sa tehničkim sponzorom kluba firmom DA CAPO

Dresovi i majice se mogu poručiti i putem internet prodavnice na mejl adresu kontakt@crnobelibutik.rs  ili putem  kontakt centra na telefon 011/369 – 3338 svakim radnim danom od 10 do 16 časova.

Rukometaši Partizana imali su priliku da se u Crno belom butiku oprobaju i u ulozi  modnih statista i prvi ponesu nove modele.

RK PARTIZAN se zahvaljuje AGENCIJI Partizan što je prepoznala naš rad,ukazala poverenje našem klubu i omogućila da se naši proizvodi  nađu u društvu ostalih klubova crno bele porodice u njihovim Crno belim šopovima.