U petak i nedelju odbranjene su titule u kategorijama za dečake rođene 1997. i 1998.godine.

SINĐELIĆ-PARTIZAN 23:29 (9:15)  1998.godište

Prvo u petak 28.11. u balonu Sinđelića u poslednjem kolu lige za 1998.godište savladana je odlična ekipa Sinđelića rezultatom 29:23.Kako je liga odmicala ekipe koje su ostale u trci za titulu su na kraju o njoj i odlučivale.

Silovit start na početku i početno vođstvo od 5:1 je kako je vreme odmicalo konstantno uvećavano do najvećih 26:16 u 39.minutu utakmice.

Treba na Ovoj utakmici istaći odlične Pavlovića i Ivanovića sa po 9 pogodaka.

PARTIZAN -CRVEMA ZVEZDA 35:23 (17:9)  1997.godište

Ceo prethodni vikend pa čak i utakmica sa Sinđelićem bila je u senci derbija i iščetivanju same utakmice.Pre dvomeča sa Zvezdom bili smo u faktički bezizlaznoj situaciji jer smo morali da pobedimo oba puta ekipu koja nas je pre samo nekoliko meseci pobedila u finalu državnog prevenstva.U prvoj utakmici na Marakani ostvarena je minimalna pobeda 24:23 koja nam je produžila život u ligi za 1997.godište.

Od samog početka utakmice jasno su igrači Partizana stavili do znanja da znaju šta hoće.Perfektnu odbranu prva tri napada Crvene Zvezde kaznili smo sa tri lagana gola iz kontra napada,ali onda dolazi do prvog isključenja Darka Stevanovića,pa odmah za njim i drugog što je dosta premetilo odbranu i Crvena Zvezda več u 7.minutu hvata priključak i poravnava rezultat.Međutim čak ni iznuđeno rešenje i dve izmene odbrana-napad nisu poremetile dobru odbranu,i u furioznoj završnici prvog poluvremena pravi se serija 5:0 i na pauzu se odlazi sa velikuh 17:9.

Početak drugog poluvremena nije doneo ništa novo,jaka odbrana Partizana i kontra napadi podizali su rezultat sve do maksimalnih 31:15 u 47.minutu.

Nikako na ovoj utakmici ne treba isticati pojedince,jer je kolektiv doneo veliku pobedu nad velikim rivalom.

ČESTITAMO EKIPI NA ODBRANJENIM PRVIM MESTIMA OD PROŠLE GODINE!

MNOGO SMO JAKI!!!