Partizan je pobednik Kupa, grupe „Centar“. U veoma uzbudljivoj utakmici crno-beli su na kraju zasluženo trijumfovali protiv Morave iz Velike Plane sa 25:23 (9:13), pred oko 400 gledalaca na Banjici.
Nezainteresovano su delovali Partizanovi igrači u prvom delu, što je Morava iskoristila i napravila lepu zalihu na poluvremenu. Drugo poluvreme je slično počelo, ali se ipak osetilo buđenje domaćih. Čak 20 minuta nastavka bilo je potrebno da se crno-beli vrate u meč. Najzad, u 50. minutu, usledio je preokret. Tada je Partizan sjajnom serijom, za koju su najzaslužniji kapiten Ilić u odbrani, a Sretenović (8), Popović (6) i Radojković (5) u napadu, stigao nadomak pobede. Ipak, nisu se predali gosti iz Velike Plane, pa su došli na samo gol zaostatka, ali nisu mogli više od toga. Partizan postiže i 25. gol i rešava pitanje pobednika i osvajača „malog kupa“. Najzaslužniji u pobedi Partizana bili su gore pomenuti momci uz golmana Ljubenovića (6 odbrana). Kod Morave, drugoplasirane ekipe u Super B ligi, su se istakli golman Živković sa čak 17 odbrana i Tasić sa 6, odnosno Jokić sa 5 pogodaka.
Novopečeni seniorski reprezentativci Srbije Sretenović i Popović, bili su veoma dobri, a epitet igrača utakmice poneo je najbolji strelac meča Stevan Sretenović. Ovaj trofej je samo potvrda dobrog puta kojim se kreće crno-beli tim, a predstavlja tek početak velike borbe za pehar Kupa Srbije.