Tim iz Humske je ostvario prvu pobedu, u doigravanju za prvaka Srbije, savladana je ekipa Radničkog 33:31 (16:16). Kao i u prethodnim odmeravanjima snaga sa Kragujevčanima, ponovo je viđena izjednačena utkamica u kojoj je naš tim ipak u završnicu ušao sa prednosti koju je uspeo da sačuva. Crno beli su u 13. minutu prvi put imali +2 (9:7). DO kraja prvog dela , ekipe su se nekako smenjivale u fazama dobre igra, jer recomo nakon 10:8 gosti su napravili 1:4 ili nakon 14:12 (23′) – 0:4 u naredna 4 minuta. Za razliku od prvog dela, u drugom delu je domaći tim imao minimalnu prednost koju su gosti sustizali sve do 42. minuta kada je ponovo bilo +2 (25:23). U 46′ crno-beli golom veoma raspoloženog Vanje Ilića dolaze po prvi put imaju +3 (28:25). No naravno da se iskusni tim iz Kragujevca nije predavao već je do 50. minuta ponovo bio tu nadomak nekakvog preokreta 29:28, dovoljno da pravi dodatni pritisak na domaće. Vanja Ilić sa dva vezana pogotka prvo dovodi 32:30 za poslednja dva minuta. Gosti smanjuju na gol zaostatka preko Bosića , a domaći smušeno gube loptu (ponovo sa igračem više, kao u Subotici) tako da “crveni“ imaju mogućnost da izjednače. Počinje poslednji napad gostiju koji na sreću našeg tima brani Mihailo Ilić za prve bodove – pogledajte link:

Tim trenera Maksića se sa ovim bodovima ponovo vraća u igru za prve 3 pozicije koje vode u Evropu, a možda i za prve dve ekipe koje će igrati Seha ligu.

Sada sledi pauza  zbog obaveza seniorske reprezentacije u kvalifikacijama za EP 2016. u Poljskoj, koja igra dvomeč sa reprezentacijom Islanda.