Selekcija dečaka rođenih 2000. godine i mlađi, predvođeni trenerom Igorom Stevanovićem, učestvovali su na 6. po redu Međunarodnom rukometnom turniru „Dubrava 2015“. Sad već tradicionalni turnir u Zagrebu okuplja ekipe iz okruženja. Tako su se sa našom ekipom u grupi našle RK Dubrava, HRK Gorica, RK Krško i MRK Zaprešić.

Na startu turnira crno-beli su igrali nerešeno sa ekipom RK Krško. Zatim su usledile pobede nad ekipama MRK Zaprešić i HRK Gorica. Jedini poraz u grupi usledio je od domaćina turnira RK Dubrave. U 1/4 finalu je bio pravi srpski derbi. Naši rukometaši su se sastali sa ekipom RK Novi Beograd. Pobedu je odneo RK Novi Beograd, što je značilo da našim dečacima predstoji razigravanje. Pobedom nad RK Maksimir Pastelom, crno-beli su se sastali sa RK Varaždin 1930. U tom meču su naši rukometaši izvojevali pobedu i zauzeli 5. mesto na Turniru.

Pauze između utakmica crno-beli su iskoristili da posete Srpsku pravoslavnu gimnaziju i upoznaju se sa istorijom škole, načinom i sistemom rada.

Zahvaljujemo se organizatorima Turnira „Dubrava 2015“ na gostoprimstvu. Vidimo se sledeće godine!