U petak i nedelju u Beogradu igra se prvi “Rukometni kup Ignjat i Jevrem”

Porodica Ignjata i Jevrema Popovića, Rukometni savez Beograda i klubovi Partizan i Sinđelić, od petka do nedelje organizuje Prvi “Rukometni kup Ignjat i Jevrem”. Na turniru učestvuje šest ekipa dečaka rođenih 1997. i mlađih sa teritorije Beograda, koji je posvećen uspomeni na dvojicu mladih rukometaša tragično nastradalih septembra 2013. godine, a to su: Partizan, Sinđelić, BASK, SC. “Voždovac”, MRK. “Crvena zvezda” i ORK. “Zemun” . Ljubitelji rukometa će u petak u balonu Sinđelića i u nedelju u USC. “Voždovac” na Banjici, moći da uživaju u igri najstarijeg izlaznog godišta rukometaša mlađih kategorija Beograda.

U petak, 4. septembra 2015 u balonu Sinđelića u kvalifikacijama sastaju se: od 14,30 – Sinđelić – BASK, od 15,55 – MRK. „Crvena zvezda” – ORK. “Zemun” i od 17,30 – Partizan i SC. “Voždovac”. Utakmice se igraju 2 puta po 25 minuta.

Posle odigranih duela, sve ekipe sele se na Banjicu, gde će se u nedelju, 6. septembra 2015. od 10,00 boriti za prelazni pehar, rad akademskog umetnika Aleksandra Kucine, koji je namenjen najboljoj ekipi turnira. Organizator je pripremio i medalje i pehare za prve tri ekipe, kao i nagrade za najboljeg igrača i golmana.