Crno-beli su osvojili turnir „60 godina ligaškog takmičenja – 60 godina ljubavi“ pobedom nad Metaloplastikom 37:36 nakon sedmeraca, u regularnom toku je bilo 26:26. Sedmerci su bili samo „šlag na torti“ veoma dobrog rukometa koji se igrao proteklog vikenda. Tek u 11 seriji je Ćućuz uspeo da odbrani šut Dragićevića i tako donese pobednički pehar. Utakmica je bila veoma uzbudljiva sa veoma dobrim periodima obe ekipe, ali nijedna ekipa nije uspela da „prelomi“ meč u svoju korist. Na kraju je Radojković postignuzim golom minut pre kraja doneo nerešen rezultat obzirom da nijedna ekipa nije iskoristila poslednji napad.

U utakmici za 3. mesto Vojvodina je savladala Vojput 25:21. Vojvodina je imala prednost tokom celog meča, a Vojput je poslednju šansu za kakvim – takvim priključkom imao u 44. minutu kada su uspeli da dođu na 18:20.

Izabrani su i najbolji pojedinci turnira. Nemanja Živković je izabran za najboljeg igrača,  ujedno je bio najbolji strelac s 15 golova i napravio je najbolji potez na utakmicama., dok je najbolji golman bio Darko Arsić iz Metaloplastike.

Ljubitelji rukometa su pre finalnih mečeva imali priliku da još jednom vide nekada velikane, tima iz Humske, a sada  veterane našeg kluba koji su odigrali meč protiv veterana Baska.

RK Partizan još jedno koristi priliku da se zahvali svim klubovima učesnicima turnira, koji su u ovoj teškoj situaciji po naš klub, izrazili želju da učestvuju na turniru i tako nam daju podršku da nastavimo sa borbom za očuvanje kluba. Klub se zahvaljuje zajednici sudija, delegata i kontrolora Srbije i Beograda, kao i firmi “3 D Kristal“ na velikoj pomoći bez koje ovaj turnir ne bi mogao da se održi.