U derbiju 14. kola SRLS domaći tim Sloge savladao je crno-bele 28:19 (14:10). U prepunoj hali i fenomenalnoj atmosferi odigrana je utakmica koja je bila bitna obema ekipama da naprave veliki iskorak ka osiguravanju jedne od prve četiri pozicije koje vode u play-off. Nakon početnog vođstva domaćina od 2:0 , naš tim je povezao nekoliko dobrih odbrana i kvalitetnih napada i došao do prednosti od 3:6. Iako smo imali prednost , propustili smo šansu da ona bude još izraženija jer smo promašili nekoliko “zicera“. Te odbrane Sloginog golmana Milenkovića kao da su bile uvod u ono što se desilo u nastavku meča. Jednostavno naši igrači nisu imali rešenje za domaćeg golmana, a podatak da smo propustili da realizujemo čak 5 sedmeraca dovoljno govori o svemu. Domaći tim je praktično kaznio svaku našu grešku i tako došao do visoke pobede. Treba istaći da se značajno osetilo neigranje dva veoma bitna naša igrača Popovića i Radojkovića.

Klub se posebno zahvaljuje našim navijačima koji su u velikom broju došli da pruže podršku našim igračima, na večeri koju su organizovali i sredstvima koja su izdvojili i darivali igrače. Momci svaka čast, ovaku podršku i ljubav ka klubu zaista je trebalo doživeti.

U sledećem kolu naš tim očekuje najvažnija utakmica u ovom delu sezone za plasman u play-off. U SUBOTU 20. februara od 19h na Banjici gostuje tim Požarevca. Pozivamo sve navijače i prijatelje kluba da dođu u što većem broju i pomognu našim momcima da ostvare veoma važnu pobedu.