Crno-beli su se plasirali na F4 Kupa Srbije, jer su i u revanš utakmici savladali Topličanin iz Prokuplja 38:30 (19:12). Prvo poluvreme je bilo preslikano kao iz prvog meča, u kojem je golman Tomić odlično branio, a naši momci iz kontranapada lako postizali pogotke. Takva igra je dala treneru Maksiću mogućnost da svim igračima pruži šansu. Treba reći da je za prvi tim debitovao Mikić Luka (1998), jedno od najtalentovanijih desnih krila na ovim prostorima, ali i da je svoje prve odbrane zabeležio Knežević Miloš. Utakmica je obilovala lepim potezima koje je publika znala da pozdravi. Finalni turnir Kupa će se odigrati 02/03. juna, a mesto odigravanja će biti određeno sledećeg meseca.

zapisnik Partizan Toplicanin

Na meču je obeležena i godišnjica jednog od najvećih mečeva u Kup takmičenjima, naime 30. marta 1977. godine je odigrana utakmica Partizan – Crvena Zvezda u kojoj je naš tim slavio iako je bio drugoligaš. Klub je tako ukazao počast članovima ekipe iz 1977. godine.

Već u subotu 02. aprila od 20h naš tim očekuje novi derbi u play off-u. Na Banjicu dolazi aktuelni šampion “Vojvodina“. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dodju i podrže naše momke, jer nakon nerešenog rezultata u Subotci, naši momci bi pobedom ušli u red najozbiljijih kandidata za titulu prvaka.