Sa velikom tugom smo primili vest da nas je napustio naš najverniji navijač – Ranko Lovre. Ranko je rođen 14. marta 1960. godine u Zemunu. Po zanimanju je bio precizni mehaničar.

Kao tinejdžer počeo je da prati crno-bele, išao je na sve njihove fudbalske utakmice, i već tada shvatio da će Partizan biti njegova druga porodica.

Skoro četvrt veka prati i rukomet. Lovre možda nije jedan od vatrenijih navijača naših crno-belih momaka, ali je sigurno bio najverniji. Već 24 godine prati RK Partizan, jer za njega je, kako kaže, rukomet prava muška igra, atraktivna i puna uzbuđenja. Neretko utakmice gleda sam, mada mu se ponekad u navijanju pridruži i komšinica Vukosava Mašić.

Od 1992. bio je na skoro svim utakmicama na kojima je Partizan bio domaćin.

Crno-bele bodrio je i u mnogim gradovima. Nema čoveka koji je bio u našem klubu da se ne seti bar jednog gostovanja gde u momentu kada naš autobus prilazi hali, ispred nje nas čeka nasmejano lice našeg Lovrea. Bajmok, Kać, Novi Sad, Subotica, Cetinje, Bar, Priboj, Berane, Podgorica, Pljevlja, Vesprem, Seged… samo su neki od gradova u kojima je bio kako bi Partizanu pružio podršku.

Pamtićemo ga kao velikog poštovaoca svih članova našeg kluba, jer nije bilo čoveka u klubu kojem nije znao datum rođenja. Pored rukometa velika ljubav mu je bila i igranje šaha. U prvoj kategoriji takmičenja nastupao je za klubove: Diogen, Kadinjača, Pim..

Sahrana će se obaviti u četvrtak u 14h na Bežanijskom groblju.

Dragi Lovre, naš klub Te nikada neće zaboraviti!!! Neka ti je laka zemlja. Počivaj u miru.