Tokom 2018. godine naš klub će održati niz manifestacija povodom 70 godina od osnivanja. Prva će biti već za predstojeći vikend 27/28. januara, kada će se održati turnir na kojem će pored crno-belih učešće uzeti:

RK “Dinamo“, klub velike tradicije i jedno od najprijatnijih iznenađenja na rukometnoj mapi Srbije poslednjih godina. Stabilan klub koji iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom. Ove sezone nastupa u Seha ligi.

RK “Železničar 1949“, takođe klub velike tradicije, iz grada koji verovatno najviše voli rukomet u Srbiji. Ove sezone blistaju i trenutno su bez poraza na čelu tabele SRL Srbije.

RK “Vojvodina“najdominantniji klub u Srbiji u poslednjih 5 godina. Iz godine u godinu su gradili i uzdizali sebe. Veliki broj reprezentativaca i talentovanih igrača je izašlo iz redova novosadskih crveno-belih. Ove sezone nastupaju u Seha ligi.

U subotu od 17:00 časova će snage odmeriti Dinamo i Železničar, a od 19:00 časova Partizan i Vojvodina. U nedelju od 17:00 časova poražene ekipe će igrati za 3. mesto, dok će u 19:00 časova biti veliko Finale.