U finalu turnira povodom 70 godina od osnivanja našeg kluba, sastaće se superligašeke ekipe Železničara i Partizana. Najpre su u prvom meču Nišlije napravile iznenađenje i savladale Pančevce 30:29 (17:14). Prvoplasirana ekipa superlige je vodila skoro tokom celog susreta i sasvim zasluženo se plasirala u finale. Najbolji u redovima pobednika bili su Krsmančić sa 7, Sretenović sa 6 i golman Zlatanović sa 11 odbrana, dok su se u Dinamu istakli Dimitrijević, Pilipović i Slavuljica sa po 6 pogodaka, odnosno Jelić sa 5.

U drugom meču crno-beli su napravili još veće iznenađenje savladavši crveno-bele iz Novog Sada 25:24 (15:11). Kao i u prvom meču, i ovde je pobednička ekipa imala prednost tokom celog meča, a najveća je iznosila +5 (11:7 / 14:9 / 16:11). Početkom drugog dela gosti su preko Ostojića i Vučkovića izjednačili na 17:17 , ali je to bilo sve što su prikazali. U redovima crno-belih je blistao golman Milosavljev sa 18 odbrana (2 sedmerca), a u napadu Butulija i Milenković sa po 6 golova. U ekipi Vojvodine bolji od ostalih su bili: Ostojić i Simović sa po 4 postignuta pogotka i golman Jandrić koji je u prvom poluvremenu odbranio 7 loptu.

Tako će u meču za treće mesto od 17:00 igrati Dinamo  – Vojvodina , a u finalu od 19:00 Železničar – Partizan. Utakmice ćete moći da pratite u direktno prenosu preko interneta

www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo5