Srpska narodna poslovica kaže da se prijatelj u nevolji poznaje kao zlato u vatri. Ako je tako, rukometni klub Partizan ima pregršt prijatelja. U restoranu Pinokio u sredu je organizovana donatorska večera na kojoj su se okupili svi ljubitelji rukometa i verni navijači kluba, koji žele da pomognu u teškoj finansijskoj situaciji. Inicijator i glavni organizator ovog događaja bio je predsednik Upravnog odbora Željko Perkunić. On je ujedno i osnivač fondacije ,,Grobari za nas“, dobro poznat pristalicama crno-belih po brojnim akcijama koje je do sada pokrenuo kako bi se prikupila novčana sredstva neophodna za rad klubova u okviru SD Partizan.

,,Ceo smisao takvih događaja je da se mi koji volimo Partizan družimo i pomažemo klubu, a da svako ko je u mogućnosti donira novac. Ovoga puta za uspešne poslovne ljude odredili smo minimum donacije u iznosu od 100 evra, dok su navijači donirali u skladu sa svojim mogućnostima. Svaka pomoć je dobrodošla i podjednako cenimo doprinos svakoga ko želi da pomogne klubu. Načelno sam jako zadovoljan kako je sve to izgledalo. Žao mi je što odziv nije bio veći, mnogi iz opravdanih razloga nisu mogli da dođu, ali su nam stavili do znanja da možemo da računamo njih“, istakao je Perkunić.

Rukometni klub Partizan ovim putem se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom uveličali donatorsku večeru i pokazali da nas podržavaju u teškim trenucima. Hvala vam što zajedno sa nama sanjate velike snove i verujete u njih.

,,Na svetu ništa lepše ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno-beloj boji“.