Da bismo se radovali uspesima i trofejima u budućnosti, neophodno je uložiti veliki trud u rad sa mališanima koji tek prave svoje prve rukometne korake. Šampioni se stvaraju od malih nogu i zbog toga rukometni klub Partizan nastoji da što veći broj dece privuče da se oprobaju u magičnoj igri na dva gola.

Naš klub je i u ovoj školskoj godini odigrao značajnu ulogu u promociji mini rukometa. Osnovne škole, sa kojima Partizan godinama unazad ima uspešnu saradnju, još jednom su pružile priliku učenicima od prvog do četvrtog razreda da se na časovima fizičkog vaspitanja, uz instrukcije trenera i igrača starijih selekcija, upoznaju sa osnovnim elementima rukometa.

Ovaj vid promocije tokom marta i aprila okupio je oko 1.400 mališana iz tri osnovne škole – ,,Nikola Tesla” u Rakovici i ,,Filip Filipović” i ,,Veselin Masleša” sa Voždovca. RK Partizan dobio je preko 50 novih ”malih” članova, a ova brojka stigla je kao nagrada za uložen trud i ljubav prema rukometu, koju su naši treneri i igrači preneli mališanima.

Na poziv predstavnika kluba Vasilija Đokića i Dobrosava Jeličića, lepa slika koja je poslata sa školskih terena zaokružena je posetom stadionu JNA, tokom koje su deca imala priliku da obiđu prostorije kluba, testiraju svoje sposobnosti i slikaju se u bogatoj riznici Partizanovih pehara.