Posle ”večitog” derbija odigranog na Banjici i kratkog odmora, crno-bele rukometaše očekuje novo gostovanje – meč četvrtog kola plej-ofa Super rukometne lige Srbije protiv Dinama iz Pančeva. Utakmica je na programu u subotu, od 18 časova.

U pobedi nad Crvenom zvezdom briljirao je Darko Stevanović sa 15 postignutih golova, a ovim golgeterskim učinkom naš Dare se upisao u istoriju srpskog rukometa kao igrač sa najviše datih golova na jednom ”večitom” derbiju. Levi bek Partizana priznaje da mu laska što je baš on vlasnik tog rekorda, ali već sada se okreće novim izazovima i mečevima.

,,Veoma je laskavo biti nosilac takvog rekorda, ali to je sada iza nas, već u sledeći meč protiv Dinama moram ući hladne glave i dati sve od sebe. Pobeda u derbiju, posle dva poraza na strani, dosta je značila našem timu po pitanju samopouzdanja. Mislim da ćemo u narednim utakmicama pružiti mnogo bolje partije, a kao i uvek – težimo ka najvišim ciljevima”, ističe Dare.

Dinamo je u dosadašnjem toku doigravanja za prvaka Srbije zabeležio skor od dve pobede i jednog poraza. Pančevački klub je u prva dva kola kod kuće savladao Metaloplastiku i Vojvodinu, a potom je poražen u Nišu od Železničara.

,,Idemo rasterećeno na utakmicu protiv Dinama. Pružićemo svoj maksimum kao i u derbiju i nadam se pobediti”, jasan je Stevanović.

Najefikasniji igrač našeg tima ujedno je i prvi na listi strelaca u dosadašnjem toku plej-ofa, sa 27 golova, od kojih su šest realizovani sedmerci. Iza njega je Vukašin Vorkapić iz Metaloplastike sa 22 pogotka.

Posle gostovanja u Pančevu, naše momke očekuju tri uzastopne utakmice na Banjici, kada će Partizan biti domaćin Vojvodini, Železničaru i Metaloplastici.

,,Svakom protivniku će biti teško da odnese bodove sa naše Banjice. Nadam se velikoj podršci navijača, koji su nas ispratili u derbiju”, istakao je levi bek crno-belih.