Rukometaši Partizana sutra od 18 časova dočekuju šabačku Metaloplastiku, u okviru sedmog kola doigravanja za prvaka Srbije, uz direktan prenos na RTS 2. U prvom susretu dva tima u plej-ofu „plavi“ su slavili sa 25:21. Kao ni u meču sa Železničarom, ni ovoga puta u postavi crno-belih neće biti Matije Pižurice, koji je doživeo povredu na utakmici sa Vojvodinom. Ipak, to ga ne sprečava da i sa gipsom vredno trenira sa ekipom i bodri saigrače u predstojećim duelima.

,,Nadam se da će momci uspeti da ponove igru iz prethodnog meča protiv Železničara i da će bodovi ostati na našoj Banjici. Najviše očekujem od, po mom mišljenju, najboljeg igrača lige Bojana Butulije. Moramo ući smireno i verovati jedni u druge, biti sigurni u odbrani i čuvati naš bedem. Očekujem i dobar doprinos Đuričića, našeg džokera, i čitave ekipe. Da svi budu pravi i da pobede, a ja ću se potruditi da se vratim zdrav u borbu za titulu“.

Iako doktori predviđaju da će za oporavak našeg srednjeg beka biti potrebne četiri nedelje, Matija poručuje da će se brzo vratiti na teren.

,,Za moj Partizan i bez ruke ako treba! Nadam se da ću biti spreman već za susrete sa Dinamom i Vojvodinom“, jasan je Piža.

Crno-belima će na putu do vrha tabele i plasmana u SEHA ligu biti potrebna velika podrška sa tribina. Zato pozivamo sve ljubitelje rukometa da sutra dođu na Banjicu i svojim aplauzima nose naše momke do trijumfa.

Za nove pobede, za odbranu Banjice! Jer, ljubav prema klubu ne zna za granice!!!