Mladi rukometaši našeg kluba, dečaci rođeni 2006. godine, šampioni su Dečije rukometne mini lige RS Beograda bez ijednog poraza. Iako su još dva kola pre završetka takmičenja obezbedili najsjajnije odličje, mini crno-beli zadržali su imperativ pobede i ostali neporaženi do samog kraja.

Trener Živan Vuković pobrinuo se da šampionsko slavlje prođe uz majice koje su specijalno odrađene za tu priliku, a na kojima je pisalo dobro poznato ,,Titula, titula, slaviće se titula“.

Veliki uspeh napravili su i dečaci rođeni 2007. godine, koji su u poslednjem kolu Mini lige Beograda savladali Kolubaru rezultatom 16:10 (8:6) i na taj način obezbedili bronzanu medalju na kraju šampionata. Skor sačinjen od osam pobeda, jednog remija i šest poraza doneo im je mesto na pobedničkom postolju, na kojem će se naći i novi šampion RK Novi Beograd, kao i drugoplasirani RK Serbon.

Dodela medalja za obe kategorije održaće se drugog juna, kada će biti spuštena zavesa na takmičenja u mini rukometu za ovu sezonu.

Ogromnu radost doneli su nam i momci rođeni 2001. godine i mlađi. Oni su, predvođeni trenerom Markom Vukčevićem, osvojili Regionalnu ligu – centar i obezbedili plasman na Prvenstvo Srbije. Crno-beli su u finalu posle produžetaka savladali Studentski grad rezultatom 26:22, pa će se drugog i trećeg juna naći među najboljim ekipama koje će se boriti za titulu šampiona države.

Rukometni klub Partizan zahvaljuje se svim mladim rukometašima, koji su zajedno gradili timski duh, pobede i sjajne rezultate. Svaki vaš mini korak ka svetloj i uspešnoj budućnosti veliki je razlog da klub čije boje branite bude ponosan.