Rukometaši Partizana golman Dejan Milosavljev, kapiten Nemanja Živković i levi bek Darko Stevanović nastupaće za reprezentaciju Srbije na predstojećim Mediteranskim igrama, koje se održavaju u španskoj Taragoni od 22. juna do prvog jula.

U 28 sportova takmičiće se 26 zemalja članica Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara, a debitant će biti Portugalija.

Kada je u pitanju muška rukometna selekcija Srbije, naš tim će prvu utakmicu odigrati 23. juna, kada će joj protivnik od 18:30 biti Egipat. U isto vreme dan kasnije, naši momci će snage odmeriti sa Turskom, a 25. juna, takođe u 18:30, igraće protiv Makedonije. Ukoliko Srbija prođe grupnu fazu, 27. juna očekuje je četvrtfinalni duel.

Mediteranska reprezentacija naše zemlje od ponedeljka će odraditi poslednja tri dana priprema u Beogradu, pred put u Taragonu. Selektor Đorđe Rašić pozvao je 16 igrača, a evo kako izgleda kompletan spisak:

Gojković Nemanja (Metaloplastika)
Vorkapić Vukašin (Metaloplastika)
Sretenović Stevan ( Železničar 1949)
Ratković Nemanja (Vojvodina)
Vejin Predrag (Adebanka Ademar Leon, Španija)
Milić Milan (Metaloplastika)
Milosavljev Dejan (Partizan)
Jevtić Vladimir (Železničar 1949)
Šotić Mladen (Crvena zvezda)
Živković Nemanja (Partizan)
Milenković Aleksandar (Mokra gora)
Matičić Viktor (Metaloplastika)
Đukić Borivoje (Metaloplastika)
Vučković Milan (Železničar 1949)
Babić Aleksandar (Crvena zvezda)
Stevanović Darko (Partizan)

Rukometni klub Partizan mediteranskoj selekciji želi puno sreće u predstojećim utakmicama. Na osnovu kvaliteta, borbenosti i svega što ste pokazali u protekloj sezoni u svojim klubovima, verujemo da ćete i u Španiji dati sve od sebe braneći boje Srbije. Zato samo hrabro do medalje!