Mladi rukometaši Partizana, dečaci rođeni 2002. godine i mlađi, danas su otputovali na treći po redu međunarodni turnir „Više od igre“ u Sarajevu.

Deset ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije boriće se za titulu šampiona, a pored crno-belih među njima su i: Selekcija Grada Sarajeva, Borac Mtel, Lokomotiva, Čelik Junior, Dobova, Crvena Zvezda, Balič – Metličić, RK Zamet i Lovćen.

Naši momci su već odigrali prvu utakmicu i slavili protiv ekipe Dobova rezultatom 21:17 (9:8). O tome koliko je ova pobeda značajna i velika najbolje svedoči podatak da je Partizanov protivnik bio mlađi pogon Gorenja, ujedno vicešampion Slovenije u ovoj mlađoj kategoriji.

Narednu utakmicu crno-beli će igrati u subotu u 08.30 protiv Selekcije kantona Sarajevo, četiri sata kasnije sastaće se sa Zametom iz Rijeke, dok ih od 16.30 očekuje duel sa Čelikom iz Zenice.

Ova selekcija Partizana, predvođena trenerom Urošem Mitrovićem, nedavno je ostvarila veliki uspeh na međunarodnom turniru „Lions Handball Challenge“ u Beogradu, osvojivši prvo mesto u izuzetnoj konkurenciji.

Pred našim momcima je i ovoga puta veliki izazov, ali ne sumnjamo da će zalaganjem, trudom i raskošnim talentom težiti ostvarenju najviših ciljeva i pobedničkom postolju.