Od ove sezone najmlađe tri selekcije Partizanovih rukometaša, dečake rođene 2006, 2007. i 2008. godine, sa klupe će predvoditi Miloš Zdravković (32). On će istovremeno obavljati i funkciju koordinatora za mini rukomet u osnovnim školama.

Miloš je i sam prošao kroz sve mlađe selekcije crno-belih i sa njima osvajao prvenstva Beograda, Srbije, kao i međunarodne turnire, a rukometni učitelji bili su mu treneri Čukalović, Todić i Brković.

U naš klub se vratio pre dve godine, ali u novoj ulozi i sa novim zadacima – rad u tzv. školici rukometa, kroz koju Partizan mališanima u osnovnim školama pokušava da približi čari ovog sporta. Ujedno, bio je i asistent trenera u trećem timu kluba.

Miloš je kao trener Partizana u prethodnoj godini ostvario preko deset najviših plasmana na turnirima i ligama mlađih kategorija, a kao jedno od svojih najvećih dostignuća izdvaja utrostručen broj dece u školama u kojima radi naš klub.

– Imamo velike ciljeve za sezonu koja je pred nama. Želimo da se plasiramo na prvenstvo Srbije sa generacijom 2006 od koje očekujemo velike uspehe, da učestvujemo na što više međunarodnih turnira kako bismo mogli da se uporedimo sa najboljima iz regiona u istom uzrastu, kao i da kroz mini lige afirmišemo mlađe selekcije i trenere. Takođe, dodatnim povećanjem broja dece u osnovnim školama želimo da stvorimo bazu za kvalitetnije selektiranje dečaka – istakao je Miloš.
S obzirom na to da nas je već navikao na najsjajnije medalje i odlične rezultate, Milošu želimo da nastavi u istom – pobedničkom ritmu i da sa selekcijama koje su mu date, uz veliko poverenje čelnika kluba, osvoji još mnogo odličja.