Samouvereno, hrabro i borbeno. Tako su rukometaši Partizana ušli u drugi deo sezone u ARKUS ligi. Povratkom Nenada Maksića na klupu crno-belih, kao i Matije Pižurice i Alekse Maksića u tim, dobilo se na iskustvu i sigurnosti na terenu. Rezultati ne manjkaju: Partizan se sada nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, uz isti broj bodova kao trećeplasirana ekipa Novog Pazara.

Crno-beli su večeras pred oko 200 domaćih navijača nadigrali ekipu Šamota iz Aranđelovca. Nerešen rezultat na poluvremenu (12:12) ukazivao je na to da je pred našim igračima težak zadatak u nastavku, ali rešenost da se osvoje nova dva boda slomila je otpor protivnika. Partizan je na oko osam minuta pre kraja došao do pet golova prednosti (23:18),da bi gosti do isteka vremena uspeli samo da ublaže poraz – 26:22.

Za najkorisnijeg igrača utakmice izabran je naš golman Andrej Trnavac, dok su po golgeterskom učinku u redovima crno-belih prednjačili Petrić, Grubić, Živković i Cvijetić sa po četiri pogotka. U protivničkom taboru istakao se Milićević, koji je sedam puta zatresao mrežu. Zapisnik možete pogledati OVDE.

Narednog vikenda naš tim gostuje Crvenoj zvezdi, u novom okršaju večitih rivala.

Trenutno stanje na tabeli