Trnavac: Željni smo novih pobeda i dokazivanja

23.09.2020. | Sezona 2020/2021

Mislim da je ekipa potpuno spremna. Svi smo jako motivisani i željni novih pobeda i dokazivanja. Ovim rečima Andrej Trnavac opisuje atmosferu u crno-belom taboru pred fajnal-for Kupa Srbije, koji će se održati u Zrenjaninu 26. i 27. septembra.

Partizan će u polufinalu snage odmeriti sa pančevačkim Dinamom. Golman našeg tima ističe da je protivnik odlična ekipa.

,,Dinamo je bio prvi na tabeli do prekida prvenstva zbog pandemije korona virusa. Radi se o timu koji ima dosta dobrih i iskusnih igrača, koje ne bih imenovao pojedinačno jer su svi stvarno odlični, igraju već par godina zajedno.“

U drugom polufinalu sastaće se novosadska Vojvodina, aktuelni prvak države i osvajač Kupa, i šabačka Metaloplastika.

Foto: Maja Nastić

,,Svi smo fokusirani na utakmicu sa Pančevcima. Nije bitno ko će biti u finalu, ako prođemo. Nisam mislio o tome, ali ako bih morao da biram, možda bih više voleo da se sa Vojvodinom sretnemo u finalu, jer su oni ipak branioci trofeja„, naglašava Trnavac.

Naš golman se osvrnuo na dugu pauzu, koja je rukometaše potpuno udaljila sa terena više od šest meseci, ali i na promene koje su se desile u timu.

,,Ovo je definitivno najduža pauza koju sam imao od kako se bavim rukometom. Jeste nas malo poremetila, ali smo počeli ranije sa pripremama, dobro treniramo, sve lepo funkcioniše, tako da mislim da neće biti nekih problema. Što se tiče promena u ekipi, otišao je kapiten Nemanja Živković, koji je bio stub ekipe i sigurno će nam faliti. Došli su Ivan Dimitrijević, Nenad Mandić i Luka Dragović na poziciji beka, koji imaju dosta iskustva i sigurno će biti velika pojačanja. Ignjat Nešić je došao na desno krilo, a pridružio nam se i golman Strahinja Milić, koji je jedan od najboljih golmana i njegova pomoć na treningu, kao i iskustvo koje je stekao, koje deli sa ostalima, će mi sigurno značiti„, tvrdi Andrej.

,,Prva utakmica je uvek najteža, pogotovo ova u kojoj se borimo za trofej„, zaključuje naš čuvar mreže, koji je spreman da i u novoj sezoni briljira među stativama.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food