Ivanović o predstojećem meču sa Metaloplastikom: Poraz ne dolazi u obzir

21.04.2021. | Sezona 2020/2021

Pred rukometašima Partizana je možda i najvažniji meč u tekućoj sezoni. Crno-belima u subotu na Banjicu stiže Metaloplastika (18:00), a pobeda bi naše momke popela na drugo mesto na tabeli. Nova dva boda predstavljala bi značajan iskorak ka željenom cilju, a to je plasman u SEHA ligu.

Jedva čekamo da utakmica počne. To poručuje Nikola Ivanović, desni bek Partizana, koji čvrsto veruje da će se crno-beli radovati posle 60 minuta uzbudljivog rukometa.

,,Biće to najzanimljiviji meč u dosadašnjem delu plej-ofa, pravi derbi. Čeka nas teška i duga utakmica, u kojoj moramo posebno obratiti pažnju na Mitrovića i Vorkapića, ali poraz ne dolazi u obzir. Nestrpljivi smo da izađemo na teren„.

Ivanović se, zajedno sa Stefanom Petrićem i Markom Lasicom, našao u idealnoj postavi osmog kola plej-ofa ARKUS lige, sačinjenoj na osnovu indeksa uspešnosti igrača.

Vizija našeg beka o Partizanovom plasmanu na kraju sezone je jasna – crno-beli će ostvariti zacrtani cilj i takmičenje završiti kao drugoplasirani tim, koji bi naredne sezone bio jedan od predstavnika Srbije u SEHA ligi.

,,Ne mogu da prežalim bodove koje smo u prvom delu plej-ofa izgubili u Šapcu i Nišu, kao ni poraz od Vojvodine na Banjici. Imali smo šanse da dođemo i do celog ‘plena’. Ali drugi deo je već počeo i vratićemo sve bodove koje smo ispustili. Mogli smo svakako neke utakmice da odigramo bolje, naročito u završnici. Nisam prezadovoljan, ali najvažnije je da dobro igramo, odlično funkcionišemo kao tim i borićemo se do poslednjeg momenta za to drugo mesto koje vodi u regionalno takmičenje„, poručuje Ivanović.

Derbi devetog kola plej-ofa na programu je u subotu od 18 časova, uz prenos na zvaničnom YouTube kanalu ARKUS lige.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food