Bojanić pred utakmicu sezone za crno-bele: Želimo reprizu igre iz meča sa Dubočicom

23.04.2021. | Sezona 2020/2021

Rukometaši Partizana u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Metaloplastike, u meču koji bi crno-belima mogao mnogo da donese. Naš tim bi se trijumfom popeo na drugo mesto na tabeli plej-ofa ARKUS lige i približio SEHA ligi.

Ako biste našeg pivotmena Vladimira Bojanića pitali da ,,predvidi“ konačan rezultat, odgovor bi glasio ,,25:20 za Partizan“.

,,Želimo da pokažemo naše pravo lice, kao što smo to uradili protiv Dubočice u Beogradu. Susret sa Metaloplastikom je svakako za nas meč sezone, ali i posle ovog kola ima još mnogo da se igra. Čak deset bodova će biti u opticaju„, ističe pivot, koji je crno-bele pojačao u januaru ove godine.

Za sutrašnjeg protivnika Vladimir ima samo reči hvale.

,,Metaloplastika igra zaista lep rukomet i mislim da će gledaoci koji budu pratili utakmicu uživati. Obe ekipe će dati sve od sebe da dođu do dva boda i na terenu će biti veliko nadigravanje. Neće biti lako stići do pobede, pogotovo ako se setimo 60 minuta odigranih u Šapcu. Moramo dobro da obratimo pažnju na Luku Mitrovića, jer je on motor tima, uz bogato iskustvo igranja u inostranstvu, ali i na Vojislava Brajovića, koji je jako dobar šuter„, poručio je Bojanić.

Meč devetog kola plej-ofa Partizan – Metaloplastika možete pratiti uživo od 18 časova na zvaničnom YouTube kanalu ARKUS lige.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food