NOVI TRIJUMF NAD DINAMOM: Partizan čuva drugo mesto na tabeli

07.05.2021. | Sezona 2020/2021

Rukometaši Partizana sačuvaće drugo mesto na tabeli plej-ofa ARKUS lige i posle desetog kola doigravanja. Naš tim je večeras na gostovanju savladao Dinamo rezultatom 30:25 (12:13). Bio je ovo četvrti međusobni susret dva kluba u tekućoj sezoni, a svi su okončani slavljem crno-belih.

Da ,,vukovi“ mogu biti veoma nezgodan protivnik videlo se u prvom poluvremenu. U 23. minutu domaćin je prvi put poveo, napravivši seriju od tri uzastopna pogotka (10:9). Na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost Dinama (13:12), ali je Partizan u nastavku pokazao pravo lice.

Popravili su crno-beli realizaciju u napadu, predvođeni raspoloženim Nikolom Ivanovićem, koji je meč završio sa 11 pogodaka. Njemu je, posle 60 minuta igre, pripalo priznanje za najboljeg igrača utakmice. Četiri puta mrežu Pančevaca zatresli su kapiten Ivan Mićić i Stefan Petrić, dok su po tri gola upisali Aleksa Gudurić i Ivan Dimitrijević. Golman Andrej Trnavac susret je ponovo završio sa dvocifrenim brojem odbrana, ovoga puta 11.

U domaćem sastavu izdvojio se Miloš Kostadinović sa sedam pogodaka, dok je jedan manje zabeležio Miljan Bunjevčević.

Crno-beli već u sredu dočekuju ekipu Železničara na Banjici (17:00), u jednom od ključnih mečeva za plasman na kraju sezone.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food