Varga pred susret sa Radničkim: Verujemo u pobedu

20.05.2021. | Sezona 2020/2021

U poslednji meč koji će, u tekućoj sezoni, odigrati kod kuće, rukometaši Partizana ulaze sa iskrenom i ogromnom željom da naredni susret na ,,Banjici“ odigraju pred publikom. Crno-beli u petak od 18:30 dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca, u okviru pretposlednjeg, 13. kola plej-ofa ARKUS lige. Naš 20-godišnji pivotmen Martin Varga ne potcenjuje protivnika, ali čvrsto veruje u pobedu svog tima.

,,Radnički je vrlo nezgodna ekipa. Očekujem tvrd meč, kakav je bio i u Kragujevcu, ali mislim da se gosti neće naigrati rukometa na Banjici. Za nas je pobeda imperativ i verujem da ćemo je ostvariti, imam puno poverenje u svoje saigrače. Međutim, treba  obratiti pažnju na igru Radničkog sa pivotom, koja je jako dobra„.

U poslednjem kolu Partizan putuje u Leskovac, gde će izaći na megdan Dubočici.

,,Svi znamo kakvu atmosferu priređuju naši navijači u Leskovcu, koji je crno-beli grad. Ostaje žal što će se igrati pred praznim tribinama, a za nas samo jedan ishod dolazi u obzir – to je pobeda„, ističe mladi pivotmen.

Žestoku bitku za drugo mesto na tabeli, koje vodi u SEHA ligu, naš tim vodi sa Metaloplastikom. Šapčani u ovom trenutku imaju bod više i nalaze se na drugoj poziciji, ali u preostala dva kola imaju znatno teži raspored. U 13. kolu dočekuju Železničar, a na samom kraju putuju na gostovanje šampionu Vojvodini.

,,Metaloplastika je jako dobra ekipa i naša borba za SEHA ligu biće neizvesna do poslednjeg zvižduka. Želim im svu sreću i neka bolji bude vicešampion. Verujem da će to biti Partizan„, poručuje Varga.

TABELA POSLE 12 ODIGRANIH KOLA: Vojvodina 24, Metaloplastika 18, PARTIZAN 17, Železničar 1949  13, Dubočica 54  8, Dinamo 6, Rudar 6, Radnički 4.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food