Đorđe Pisarić: Prelazak u Partizan doživeo sam vrlo emotivno

18.08.2021. | Sezona 2021/2022

Srednji bek Đorđe Pisarić, koji je nedavno pojačao Partizan, nestrpljivo čeka da obuče crno-beli dres. Momak rođen 1999. godine, koji je prethodne sezone u bojama šabačke Metaloplastike postigao 112 golova na 34 odigrane utakmice, veliki je navijač Partizana, a prelaskom u naše redove ostvario je jedan od svojih rukometnih snova.

,,Veoma emotivno sam doživeo potpis ugovora sa Partizanom, jer sam veliki navijač kluba od malih nogu, kao i cela moja porodica. Imam najveće ambicije i veliku glad za trofejima, zato verujem da će ekipa ove godine ostvariti zacrtane ciljeve“, ističe Đorđe.

Iako vrlo mlad, novajlija na poziciji srednjeg beka već ima iskustvo igranja u SEHA ligi, u kojoj će crno-beli, posle sedam godina pauze, konačno ponovo zaigrati. Pored domaćih i regionalnog takmičenja, Partizan će uzeti učešće i u EHF Evrokupu, u kojem će mu prvi protivnik biti HC Berchem iz Luksemburga. Prvi meč igra se na Banjici 16/17. oktobra tekuće godine.

,,Ovo će biti sezona sa mnogo utakmica i prostora za dokazivanje, kako na međunarodnoj, tako i na domaćoj sceni. Mislim da je roster tima dovoljno širok da odgovori zahtevima svih takmičenja. Stavio bih akcenat na domaću ligu, gde su ciljevi najviši i mogu slobodno reći da Partizan napada oba trofeja“, jasan je Pisarić.

Novi srednji bek crno-belih ne krije da jedva čeka da zaigra pred punim tribinama Banjice.

To mi je najveća želja – da nas pesma navijača vodi do pobede na našem terenu, ali i u drugim gradovima Srbije“, ističe Đorđe, koji nestrpljivo čeka da debituje za voljeni tim.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food