Veljko Popović: Jedva čekam večerašnji ,,večiti” derbi

01.09.2021. | Sezona 2021/2022

Svako ko je nekada igrao ,,večiti” derbi u dresu Partizana ili Crvene zvezde, reći će vam da je ta utakmica posebna bez obzira na rezultatski značaj, stepen takmičenja ili okolnosti, a da prvi odigrani derbi svakom igraču ostaje duboko urezan u sećanju. Mladi srednji bek Veljko Popović, koji je ovog leta pojačao crno-bele, nestrpljivo čeka da večeras (18:00) zaigra protiv ,,večitog” rivala.

Partizan i Zvezda snage će odmeriti na 9. Memorijalnom turniru ,,Nikola Jevremović Gužva” u Valjevu, a 20-godišnji bek koji je već imao priliku da se dokaže u dresu našeg kluba, sa velikim uzbuđenjem iščekuje ovaj meč.

,,Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak na terenu i pobediti, a potom i osvojiti turnir. Prethodno smo igrali na turniru NBGD Trophy, gde nam je trofej izmakao, ali je to za nas bio pripremni turnir. Trebalo je staviti na test veliki broj novih igrača i mislim da je uigranost bila faktor koji nam je nedostajao. Siguran sam da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo. Partizan je, ipak, klub koji ima velike ambicije i ciljeve“, ističe Popović.

Momak koji je u naše redove stigao iz Obilića ima samo reči hvale za atmosferu u timu.

,,Prvi utisci su veoma dobri. Pre svega, drago mi je što mi je trener Maksić dao minutažu da se dokažem. Imamo mladu ekipu, izuzetno perspektivnu, uz par iskusnih igrača i dobar stručni štab. Atmosfera je odlična, kao i roster, i smatram da možemo da pariramo dosta jakim protivnicima, kako u domaćim takmičenjima, tako i u Evropi“.

Partizan je nedavno najavio početak prodaje sezonskih karata, uz čuvene stihove Dobrice Erića:

Kakva se to buka čuje, 
Jača od bure i oluje, 
Od tajfuna, od orkana 
Navijači Partizana!

,,Pozvao bih navijače da nas u što većem broju podrže ove sezone na Banjici i da kupe sezonske karte. Daćemo sve od sebe da ih ne izneverimo i mislim da je pred nama odlična sezona za Partizan. Dođite, podržite nas, budite osmi igrač“, poručio je Veljko Popović.

Prenos prvog polufinala 9. Memorijalnog turnira ,,Nikola Jevremović Gužva” možete gledati OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food