Nenad Maksić: Strpljivo do željenih rezultata

19.09.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Nenad Maksić će i u novoj sezoni sa klupe predvoditi rukometaše Partizana. Posle letnje pauze vreme je za prvi zvanični susret – utakmicu prvog kola ARKUS lige protiv Mokre Gore, povratnika u najviši rang srpskog rukometa. Strateg crno-belih ocenjuje da je ekipa spremna za nove izazove.

,,S obzirom na to da je prošlo 45 dana od početka priprema, ekipa je spremna za početak. Kada kažem početak, mislim na našu igru na početku sezone, odnosno na kraju pripremnog dela, jer ćemo biti sve bolji, a najbolji u martu kada kreću i borbe za trofeje. Imam dovoljno igrača na raspolaganju za kvalitetan rad, a konkurencija je razlog više da još kvalitetnije treniramo„, istakao je Maksić.

Za razliku od prethodne sezone, kada zbog pandemije korona virusa ulaz u halu za gledaoce nije bio moguć, u novu sezonu Partizan će ući uz podršku navijača. Meč crno-belih i Mokre Gore igra se večeras u 17:30 na Banjici, a cena ulaznica je 200 dinara.

,,Protivnik je za nas u ovom trenutku nepoznanica, jer ne znamo u kom će sastavu doći, u odnosu na ekipu koja je izborila plasman u viši rang. Mi imamo naše ciljeve i ova utakmica će nam sigurno poslužiti kao pripremna za ono što nas čeka u trećem kolu, a to je derbi u Leskovcu, kao i za prvo kolo Evrokupa. Publika će nam mnogo značiti i pozvao bih sve navijače i ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju, ali i da budu strpljivi, jer kao što sam već rekao, biće potrebno vreme da zaigramo onako kako svi želimo„, poručio je Nenad Maksić.

Utakmicu prvog kola ARKUS lige Partizan – Mokra Gora možete gledati klikom OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food