USPEŠAN START CRNO-BELIH: Partizan ubedljiv protiv Mokre Gore

19.09.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana zabeležili su trijumf u prvom kolu ARKUS lige, pošto su na domaćem terenu slavili protiv Mokre Gore rezultatom 37:26 (15:13).

Gostujući tim, povratnik u najviši rang srpskog rukometa, pružio je solidan otpor crno-belima u prvom poluvremenu. Poveo je naš tim 6:3, ali protivnik nije dozvoljavao da se značajnije ,,odlepimo“. U finišu prvog dela igre Partizan je imao vođstvo 15:10, ali je Mokra Gora sa tri vezana pogotka smanjila zaostatak pred odlazak na pauzu – 15:13.

Izjednačenje u 33. minutu režirali su Stanković i Aleksić (15:15), ali su crno-beli u nastavku zaigrali u željenom ritmu, kakav se i očekuje od ekipe koja pretenduje da osvoji titulu. Uz zapaženu rolu Ivanovića, Zečevića, Radovanovića i Popovića, koji su imali stopostotan šuterski učinak, Partizan je 15 minuta pre kraja imao prednost od sedam golova (24:17). Do poslednjeg sudijskog zvižduka naš tim je potpuno slomio otpor Mokre Gore i uvećao prednost, za konačnih 37:26.

Za igrača utakmice proglašen je naš Nikola Zečević, koji je meč završio kao petostruki strelac. Najefikasniji među izabranicima Nenada Maksića bio je Nikola Ivanović sa osam golova, dok su se u gostujućem sastavu izdvojili Nemanja Aleksić i Aleksandar Kerić sa po šest.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food