Crno-beli bez milosti: Partizan – Železničar 45:13

25.09.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Rukometaši Partizana upisali su novi ubedljiv trijumf u ARKUS ligi. Crno-beli su u drugom kolu domaćeg prvenstva nadigrali ekipu Železničara 1949 rezultatom 45:13 (21:7) i ukupnom gol-razlikom +43 sačuvali prvo mesto na tabeli.

Veoma mlad tim iz Niša nije imao spreman odgovor na sjajnu igru ekipe Nenada Maksića. Strateg Partizana kombinovao je igrače tako da svako iz večerašnjeg sastava dobije minutažu i priliku da se dokaže i nema za čime da žali, s obzirom na to da su crno-beli, bez obzira na veliku prednost, naročito u drugom poluvremenu, igrali vrlo požrtvovano i skoncentrisano.

Već u 23. minutu naš tim je imao dvocifrenu prednost na semaforu (17:7), a posle 30 minuta igre, na odmor se otišlo pri rezultatu 21:7. U drugom poluvremenu Partizan je samo potvrdio da je u ovom trenutku mnogo kvalitetniji od rivala iz Niša. Odatle i velikih +32 na kraju susreta.

Ipak, treba pohvaliti izuzetnu hrabrost mladića koji u veoma teškoj situaciji brane boje Železničara. Želimo im svu sreću u nastavku takmičenja.

Za igrača utakmice proglašen je naš golman Andrej Čolović.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food