Nemanja Živković: Očekujemo punu halu u Leskovcu

01.10.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

U februaru 2020. godine utakmica Dubočica 54 – Partizan privukla je veliku pažnju sportske javnosti zbog rekordnog broja gledalaca na tribinama. Čak 4.500 navijača je pratilo meč, a Nemanja Živković proglašen je za najboljeg pojedinca. Kako sam kapiten crno-belih ističe, ovaj susret ostao mu je u posebnom sećanju.

,,Fenomenalna atmosfera, koju su nam priredili navijači oba tima, dočekala nas je tada u Leskovcu. Bilo je prosto neverovatno igrati pred tolikim brojem ljudi na tribinama. To je sigurno jedna od lepših utakmica koje sam odigrao u dresu Partizana„, izjavio je naš desnokrilni igrač.

Dva tima ponovo će odmeriti snage u nedelju od 18 časova, kada će se sastati u okviru trećeg kola ARKUS lige. U poslednjem međusobnom susretu slavio je Partizan, kada je u poslednjem kolu plej-ofa u Leskovcu ,,overio“ drugo mesto i plasman u SEHA ligu (27:32).

,,Ne očekujem drugačiji meč od tog koji smo odigrali 2020. godine – puna hala, težak i iskusan protivnik pred nama. Igraju kod kuće, dolazi im Partizan i sigurno žele pobedu. Mi, sa druge strane, želimo da nastavimo niz trijumfa, posle četiri boda osvojena kod kuće. Treniramo dobro i iz utakmice u utakmicu sve više rastemo kao tim. Ovom prilikom bih puno pozdravio sve navijače koji žele da nas bodre u nedelju. Pozivam ih da dođu u što većem broju, jer će nam njihova podrška biti dodatni motiv„, poručio je kapiten Partizana Nemanja Živković.

Link za gledanje utakmice Dubočica 54 – Partizan nalazi se OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food