Milomir Radovanović pred Rudar: Da ponovimo igru iz Leskovca

09.10.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Iza crno-belih rukometaša je odlična rukometna predstava, odigrana u Leskovcu pred mnogobrojnim navijačima. U trećem kolu ARKUS lige Partizan je u gostima nadigrao Dubočicu 54 rezultatom 27:20. Naredni protivnik je ekipa Rudara (večeras, 18:30), a evo kako Milomir Radovanović, naš levi bek, vidi tim iz Kostolca.

,,Ekipa Rudara je trenutno jedina, pored nas, koja nema upisan nijedan poraz. To govori o njihovom kvalitetu, kao i o važnosti ove utakmice. Očekujem dobar meč, iz kojeg ćemo izaći kao pobednici i ostati na prvom mestu u B grupi. U Leskovcu smo dobro otvorili utakmicu. Ivanović i Pisarić su bili izuzetno šuterski raspoloženi, a ekipa je to ispratila na pravi način. Srđan Đorđević nam je svojim iskustvom i odbranama pomogao da taj meč iznesemo onako kako smo želeli, a nadam se da ćemo takvu igru ponoviti i večeras. Takođe, bilo je prelepo igrati pred punim tribinama posle dužeg vremena. Voleli bismo da u takvoj atmosferi uživamo i na našoj Banjici„.

Crno-bele uskoro očekuje dvomeč sa Beršemom iz Luksemburga, u okviru druge runde Evrokupa. Prvi susret igra se u Beogradu, 16. oktobra od 18 časova.

,,Upoznati smo sa protivnikom, ali nismo još uvek ulazili u detalje njihove igre i konkretnu pripremu. Pripremajući se za svaku utakmicu u ARKUS ligi ujedno se pripremamo i za tu utakmicu, a detaljna priprema nas očekuje tek od sledeće nedelje. Pozvao bih sve ljubitelje rukometa i navijače da dođu u što većem broju i podrže nas na toj utakmici i našem pohodu u Evrokupu„, zaključio je Milomir Radovanović.

Meč Partizan – Rudar možete gledati uživo putem prenosa na RTS 2 ili klikom na link OVDE.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food