PARTIZAN BEZ IZGUBLJENOG BODA: Crno-beli bolji i od Rudara

09.10.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana zadržali su maksimalan učinak u ARKUS ligi, pošto su u četvrtom kolu slavili na Banjici protiv Rudara rezultatom 34:30 (17:15).

Tokom prvog poluvremena gledali smo izjednačenu borbu. Ni crno-beli, ni Kostolčani nisu uspeli da stvore prednost veću od jednog gola, sve do samog finiša kada se Partizan odlepio na 17:14. Do isteka 30. minuta gosti su došli do novog pogotka, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 17:15.

Drugo poluvreme donelo je značajno bolju igru našeg tima. Poveli su crno-beli 20:15 i konačno slomili otpor ekipe Rudara, koja je do ovog kola takođe bila bez poraza. Uzvratili su gosti i približili se na 20:18, ali su izabranici Nenada Maksića ipak držali rezultat pod kontrolom. Najveću prednost stekli su u 58. minutu, kada su prvi put na meču imali plus pet (33:28). Na kraju sasvim zaslužena pobeda Partizana (34:30), koji je sa nova dva boda učvrstio vodeću poziciju na tabeli.

Za igrača utakmice proglašen je naš pivot Ivan Mićić, koji se pet puta upisao u listu strelaca. Najefikasniji među crno-belima bio je Nikola Ivanović sa osam pogodaka, dok je u dresu Rudara šuterski najuspešniji bio Nenad Nedeljković sa devet.

Naš tim će ponovo na teren već u sredu (19:00), kada će gostovati ekipi Šamota 65 u okviru petog kola ARKUS lige. Naredna subota na Banjici je rezervisana za meč protiv Beršema u Evrokupu.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food