Uroš Kojadinović pred gostovanje Šamotu 65: Svaka utakmica nam je bitna

12.10.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Zbog obaveza u Evrokupu, rukometaši Partizana će utakmicu petog kola ARKUS lige protiv Šamota 65 odigrati u sredu (19:00). Svoja očekivanja pred gostovanje u Aranđelovcu podelio je desnokrilni igrač Uroš Kojadinović.

,,Svaka utakmica nam je bitna i mislim da ćemo da rastemo kao ekipa iz kola u kolo, sve do plej-ofa. Dobro smo otvorili domaće prvenstvo i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama, ne samo u ARKUS ligi, već i u Evrokupu. Šamot 65 je sjajna ekipa, iz rukometnog mesta. Lepo je igrati pred punim tribinama, kao što je to slučaj u Aranđelovcu“.

Iz meča u meč, Uroš pokazuje da je uprava kluba napravila odličan potez kada je pozicija desnog krila u pitanju. Sada nestrpljivo čeka da u crno-belom dresu zaigra i na evrosceni.

,,S obzirom na to da su me svi saigrači lepo prihvatili, nije mi trebalo mnogo vremena da se uklopim. Sada nam je u fokusu meč koji nas očekuje u subotu, kada nam na Banjici dolazi Beršem. Verujem da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena najbolje što možemo, jer nam je cilj što bolji plasman u Evrokupu. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje rukometa da dođu u subotu na Banjicu i budu naš osmi igrač“, poručio je Kojadinović.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food