Luka Dragović: Očekujemo neizvestan revanš u Luksemburgu

21.10.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Iako su danas sa aerodroma ,,Nikola Tesla“ u Luksemburg pošli sa 11 golova prednosti, rukometaši Partizana svesni su da ih Beršem na svom terenu neće dočekati sa belom zastavom i tek tako ih pustiti u treću rundu Evrokupa.

Trijumf od 33:22 u Beogradu, crno-belima je dao dodatnu dozu samopouzdanja, ali pred izabranicima Nenada Maksića je novih 60 minuta, tokom kojih će morati da ponove igru sa Banjice i još jednom nadigraju protivnika.

,,U velikoj smo prednosti i potrudićemo se da opravdamo rezultat koji smo postigli na domaćem terenu. Nedostajaće nam atmosfera sa Banjice, ali to nas neće poremetiti da se pokažemo u najboljem svetlu“, ističe Luka Dragović.

Levi bek Partizana očekuje neizvestan meč u subotu (18:30).

,,Beršem je mlada ekipa, ali i iskusna. U prvom poluvremenu su bili iznenađeni atmosferom koju su napravili naši navijači. Sada će igrati na domaćem terenu i biće odmorniji, tako da moramo biti na oprezu. Mi smo takođe mladi, ali nas svojim iskustvom dopunjuju stariji igrači poput Srđana Đorđevića i Aleksandra Stojanovića. Ipak, naš glavni adut je timski duh, koji će biti od velikog značaja i u nastavku sezone“, istakao je Dragović.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food