Perkunić Grobarima: Vi ste najbolji navijači na svetu!

26.10.2021. | Sezona 2021/2022, Sve vesti

Rukometaši Partizana vratili su se iz Luksemburga, ali ni nekoliko dana posle utakmice sa Beršemom ne mogu da se otrgnu utisku koji su na njih ostavili navijači, pristigli iz svih krajeva Evrope.

Tokom svih 60 minuta revanša druge runde Evrokupa crno-beli su se osećali kao da su oni u ulozi domaćina, a tim povodom veliku zahvalnost navijačima izrazio je predsednik našeg kluba Željko Perkunić, koji se oglasio saopštenjem. Prenosimo ga u celosti.

,,Dragi moji Grobari,

Po ko zna koji put ste pokazali i dokazali da ste najbolji navijači na svetu! Ovo što ste uradili u Luksemburgu je najbolji dokaz koliko se voli i bodri klub. PONOSNI SMO NA SVE VAS koji ste došli iz svih krajeva sveta da bodrite vaš Partizan! Domaćini iz Luksemburga su oduševljeni vašim navijanjem i ponašanjem. Bili ste pravi AMBASADORI SRBIJE niste napravili nijedan problem i pokazali ste kolika ste gospoda! Bravo momci, imate sve pohvale od domaćih igrača i uprave jer ovo nikad nisu videli, a pogotovo doživeli!! Gradonačelnik Luksemburga se nama zahvaljivao za spektakl koji ste napravili i pokazali njima šta je to ljubav i strast!

Naša ambasadorka i ostali ljudi iz Ambasade Srbije u Belgiji imaju samo reči hvale, jer ono što ste vi pokazali ruši sve predrasude o navijačima generalno, a najviše o Grobarima. Hvala vam mnogo što ste došli u sred pandemije, prešli veliki put iz raznih gradova i pomogli RK Partizan da se plasira u treću rundu evropskog takmićenja kao jedini muški klub iz Srbije!
Vi ste naš ponos i dok bude rukometnog kluba Partizan, ovo će biti jedna od najlepših stvari koje smo doživeli.

HVALA VAM OD SRCA!“

Predsednik RK Partizan,
Željko Perkunić

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food