Martin Varga: Spremni smo za svakog protivnika

28.10.2021. | Sve vesti, Sezona 2021/2022

Posle plasmana u treću rundu Evrokupa, rukometaši Partizana vraćaju se obavezama u ARKUS ligi. Crno-beli u četvrtak na Banjici dočekuju ekipu Spartaka od 18:30, a već u subotu gostuju Proleteru u Zrenjaninu (18:30). Pivot Martin Varga preneo nam je utiske iz Luksemburga, a potom najavio predstojeća dva duela.

,,Otputovali smo u Luksemburg rasterećene i mirne glave, ali znali smo da ne smemo previše da se opustimo. Utakmica je prošla tako kako je prošla, nažalost nismo uspeli da pobedimo i u gostima, ali najvažnije je da smo prošli dalje i apsolutno smo to zaslužili. Želeo bih da se zahvalim navijačima koji su nam priredili neverovatnu atmosferu„, istakao je 21-godišnji pivot.

Uprkos tome što ih očekuju dve utakmice u samo tri dana, crno-beli veruju da će zadržati maksimalan učinak u domaćem prvenstvu.

,,Nismo imali puno vremena za odmor, ali spremni smo za oba meča. Fokusirani smo i spremni za svakog protivnika i sa takvim stavom nećemo imati problem, siguran sam u to. Ekipa Spartaka još uvek nije uigrana kako treba. Dosta su promenili roster u odnosu na prošlu sezonu i doveli novog trenera, treba im vremena za bolje rezultate. Ekipa Proletera može svakome u našoj grupi da napravi problem, ali siguran sam da ćemo i ovaj susret rešiti u našu korist„, zaključio je Martin i dodao: ,,Grobari, čekamo vas večeras!“

Meč sedmog kola ARKUS lige u kom Partizan dočekuje Spartak igra se večeras od 18:30 na Banjici, a cena ulaza je 200 dinara.

Sponzori

Dunav
FOX vision
Varoš kapija
Fizio Vračar
Fakultet za sport
VŠSR
SoccerBet
MBS
Intermezzo
Mona Man
Agro Food